ENTER Mölndal – Upplev platsen genom din mobil

Mölndals stadsmuseum är i full gång med att utveckla en mobilbaserad historisk upplevelse på tre platser; vid Tulebosjön, i Kvarnbyn och vid Mölndals bro. Målet är att öka kunskapen om dessa platsers historia genom nya berättargrepp och en interaktiv upplevelse på platsen.

Målet är att öka kunskapen om dessa platsers historia genom nya berättargrepp och en interaktiv upplevelse på platsen. Projektet genomförs av museet i samverkan med RISE Interactive som står för teknisk utveckling, och manusförfattaren och interaktionsforskaren Marika Hedemyr. Projektet genomförs med generöst stöd från Torsten Söderbergs stiftelse.

Lansering av "ENTER Mölndal" planeras till sommaren 2018.

360-bild över Forsebron, Kvarnbyn.

Mölndals stadsmuseum | Kvarnbygatan 12 | 431 82 Mölndal | 031-315 16 50 | museum@molndal.se