Mölndalsdagarna – Gratis festivalbuss, tillgänglighet och informationstält

Missa inte att du kan åka gratis festivalbuss till stadsfestivalen Mölndalsdagarna till och från Hällesåker, Lindome och Kållered.

Hör av dig vid frågor om tillgänglighet, exempelvis om du behöver ledsagare.

Och på festivalområdet kommer det att finnas informations- och sjukvårdstält.

Gratis festivalbuss

Du har väl inte missat att du åker gratis festivalbuss till och från Mölndalsdagarna den 4-5 juni? Bussen går mellan Mölndals station, (uppe på Mölndals bro, läge B9) och Kållered centrum, Lindome centrum och Hällesåker. Kom i tid då turernas platser är begränsade. Vissa turer är tillgänglighetsanpassade och vissa är förstärkta med extrabussar. Busstidtabellen hittar du här!

Kollektivtrafik

Det är lätt att ta sig till Mölndals innerstad med kollektivtrafik. Du kan ta dig hit via täta turer med både buss, tåg och spårvagn. Kika in på vasttrafik.se för exakta tider.

Extrastopp – färdtjänst och flexlinje

Tre extra, tillfälliga hållplatser kommer att finnas under Mölndalsdagarna. De kommer att vara placerade i korsningen Tempelgatan/Häradsgatan, Bergmansgatan samt vid Björkåsgatan.

Parkering

Kommer du med bil till Mölndalsdagarna parkerar du enklast i parkeringshusen Tempelgatan eller Mölndal Galleria. Du kan också parkera på parkeringen Broplatsen Essity eller vid Aktiviteten.

Informations- och sjukvårdstält

På området i stadsparken kommer det att finnas både informations- och sjukvårdstält. Hit kan du vända dig med frågor om allt som har med festivalen att göra, eller om du behöver uppsöka sjukvård. Toaletter hittar du på flera ställen på festivalområdet.

Tillgänglighet

Har du frågor om tillgänglighet, till exempel om du är i behov av ledsagare, kan du mejla till jubileum@molndal.se eller ringa till jubileumstelefonen 0704-67 76 66.

Mölndalsdagarna

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Nationella och lokala stjärnor, god mat, konserter, aktivitetsdag, spel och lek, helkväll i parken, stand-up, loppis med mera.

Hela festivalprogrammet hittar du på molndal.se/molndalsdagarna.

Välkommen!

Publicerad: 2022-05-21 16.00