Mölndalsdagarna – Matområdet i stadsparken

Matområdet i stadsparken erbjuder både foodtrucks, mattält, restaurangtält, allmänna grillar och sittplatser för medhavd picknick under Mölndalsdagarna.

Blir du hungrig eller bara sugen på något gott under Mölndalsdagarna skall du dra dig till matområdet i stadsparken. Här kan du köpa god mat och läckerheter från restaurangtältet, ett flertal foodtrucks och mattält. Ett matutbud som passar de flesta. Givetvis kommer det att finnas vegetariska och veganska alternativ för de som önskar. Även laktos- och glutenfritt.

På området kommer det också att finnas allmänna grillar för dig som vill grilla själv. Ta med din egen matsäck eller picknick om du vill och slå dig ner på sittplatserna. Det kommer att finnas vatten att hämta, diskstation, toaletter och sorteringskärl.

Foodtrucks och matställen

Ett brett utbud av mat kommer att finnas på plats. Har du med dig egen matlåda att ta maten i så får du rabatt. Öppettider:

• 4 juni 14.00-22.30
  • 5 juni 11.00-22.00
  • 6 juni 10.00-14.00

Restaurangtält

I John Scott´s restaurangtält med tillhörande uteservering kan du köpa god mat, tilltugg, öl, vin, cider och alkoholfritt. Restaurangtältet finns på plats den 4:e och 5:e juni. Öppettider restaurangtält:

• 4 juni 14.00-22.30
  • 5 juni 14.00-22.00 (mellan klockan 14.00-18.00 ingen alkoholförsäljning)

Matställen på plats

• John Scott´s
  • La Chiva
  • Brandt street food
  • Jalla truck
  • Nennas bak och mat
  • Fredag hela veckan
  • Fogarolli

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Nationella och lokala stjärnor, god mat, konserter, aktivitetsdag, spel och lek, helkväll i parken, stand-up, loppis med mera.

Hela festivalprogrammet hittar du på molndal.se/molndalsdagarna.

Välkommen!

Publicerad: 2022-05-22 16.00