Bidra som privatperson

Du som privatperson kanske sitter på tankar om hur just du vill fira Mölndals jubileumsår 2022. Vi hoppas och tror att det finns ett stort intresse av att delta i detta positiva och gemen­samma projekt, där vi alla kan hjälpas åt att skapa ett minnesvärt år, fyllt av möten och gemensamma upplevelser.

Fyra personer sitter och fikar i fåtöljer runt ett kaffebord. Två kvinnor och två män.

Vi är därför glada att kunna bjuda in alla er invånare i Mölndal att bidra med aktiviteter och projekt inom ramen för jubileumsfirandet.

Som privatperson kan du bidra genom att:

Skapa en jubileumsaktivitet

Det kan till exempel handla om att skapa en grannfest i ditt område, ett öppet hus eller en kulturaktivitet med koppling till Mölndals 100-årsjubileum och/eller till jubileets fem vägledande teman: Mölndal helt 100, Hållbarhet, Mod, Fest! och Kreativitet.

Du lämnar en intresse­anmälan om att skapa en aktivitet via länken som du hittar längre ner på denna sida.

Skapa ett jubileumsprojekt

De insatser som inte är helt publika eller datumbe­stämda kallar vi för jubileumsprojekt, och som du också kan bidra med. Det kan handla om något du själv skapar - en skrift eller ett konstverk, om en utmaning till andra eller någon annan sorts sats­ning som är relaterad till jubile­ums­firandet.

Du lämnar en intresse­anmälan om att skapa en aktivitet via länken som du hittar längre ner på denna sida.

Vara med i Mölndal helt 100:s referens­grupp

Du kan också gå med i den referens­grupp för Mölndal helt 100 som vi skapar. I den har du direkt­kontakt med projekt­ledaren och kan vara med och tycka och tänka om de beslut som ligger framför oss.

Om du vill ingå i referens­gruppen, skicka meddelande till oss via e-post: jubileum@molndal.se

Intresseanmälan

Din intresseanmälan lämnar du via e-tjänsten som du når till via denna länk:
https://etjanst.molndal.se/mittbidrag

Observera att projekt­­gruppen för Mölndal helt 100 har full rätt att avgöra om en före­slagen aktivitet eller ett projekt passar inom jubileums­­firandets ramar eller inte.

Publicerad: 2021-05-06
Senast uppdaterad: 2021-05-30