Vi öppnar pop up i gallerian!

Mölndals stadsmuseum kommer att finnas på plats med ett pop up-museum i nya Mölndal Galleria från öppningen den 27 september och hela hösten.

”Mölndals stadsmuseum Pop up” är ett samarbete med Citycon som äger Mölndal Galleria.

– Vi är glada över möjligheten att möta en ny publik på en central plats i Mölndal och hoppas att fler upptäcker oss, säger Cajsa Lagerkvist, avdelningschef museum, konst och kultur. I pop up-museet kommer vi att visa smakprov från utställningarna "Gosedjur – en mjuk utställning i en hård tid" och "Avtryck – människor och platser". Vi kommer också presentera konst ur Mölndals stads samlingar och arrangera ett brett kulturprogram.

Mer information om innehållet i Mölndals stadsmuseum Pop up kommer. Håll utkik här på vår webbplats och på Facebook!

Senast uppdaterad 2018-09-04 13.48