Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Vi öppnar pop up i gallerian

Mölndals stadsmuseum kommer att finnas på tillfälligt besök med ett pop up-museum i nya Mölndal Galleria från öppningen den 27 september och hela hösten.

”Mölndals stadsmuseum Pop up” är ett samarbete med Citycon som äger Mölndal Galleria. Samarbetet ger gallerians besökare möjlighet att ta del av Mölndals stads konst och historia, se utställningar, delta i work-shops och kulturprogram och bidra med eget skapande, minnen och berättelser.

– Vi är glada över möjligheten att möta en ny publik på en central plats i Mölndal och hoppas att fler upptäcker oss, säger Cajsa Lagerkvist, avdelningschef museum, konst och kultur.

Utställningar och eget skapande

I pop up-museet får du ta del av smakprov från Mölndals stadsmuseums två senaste utställningsproduktioner "Gosedjur – en mjuk utställning i en hård tid" och "Avtryck – människor och platser". Vi kommer också att visa ett urval av föremål från museets föremålssamling och konst från Mölndals stads konstsamling.

I pop up-museets kreativa arena kommer du också att få ta del av allt från eget skapande i workshops, barnteater och dans, till lunch-kvartar om utställningarna och samtal på olika teman. Här kommer det att hända någonting varje vecka!

Håll utkik efter programinformation på museum.molndal.se, Mölndals stadsmuseums facebooksida och Mölndal Gallerias facebooksida.

Invigning 27 september

Torsdag 27 september kl. 17.00-22.00 bjuder Mölndal Galleria in till invigning och grannfest. Det är också då som Mölndals stadsmuseum pop up öppnar.

Därefter har pop up museet öppet:

Tisdag–fredag, 12.00–19.00
Lördag–söndag, 10.00–17.00

Mölndals stadsmuseum pop up finns på plats i Mölndal Galleria till och med söndag 30 december.

Kontakt

Mölndals stadsmuseum
Kvarnbygatan 12
431 82 Mölndal
031-315 16 50
museum@molndal.se

Öppet
tisdag – söndag, 12.00–16.00
torsdag, 12.00–19.00
öppettider vid storhelger

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-11-07 13.32