Information med anledning av coronaviruset

Mölndals stadsmuseum har tillfälligt stängt. Läs mer om vårt utbud online, programverksamhet, butik och café.

Från den 29 oktober gäller skärpta råd i Västra Götalands län. Vi anpassar vår verksamhet för att minska smittspridningen av coronaviruset.

Mölndals stadsmuseum har därför tillfälligt stängt. Det gäller tills vidare i väntan på nya besked från myndigheterna.

Ta del av vårt utbud online och utomhus

All programverksamhet inne i museet är inställd, men vi kommer att erbjuda vissa programpunkter utomhus och digitalt. Se vår programkalender för mer information.

Ta del av vårt digitala utbud och det du kan uppleva utomhus på egen hand så länge! Till exempel utomhusutställningen Min vinterbild, som öppnar 28 november.

Vi kommer fortsätta jobba med vårt digitala utbud och med att presentera både samlingar och program online under tiden. Följ oss gärna på Facebook.

Museibutik och café

Museibutiken har öppet för bokade besök. Boka in dig på exklusiv julshopping i butiken tisdag-fredag, 12.00-16.00 och torsdag, 12.00-19.00.

Forscaféet har öppet för take away och lunch tisdag-söndag, 11.30-14.00.

Tack för att du tar ansvar. Tillsammans minskar vi smittspridningen!

Just nu tillfälligt stängt!
Ordinarie öppettider:

Senast uppdaterad 2020-11-27 14.11