Information med anledning av coronaviruset

Mölndals stadsmuseum och Forscaféet har tillfälligt stängt. Läs mer om vårt utbud online och programverksamhet.

Mölndals stadsmuseum har tillfälligt stängt för att minska spridningen av covid-19. Det gäller tills vidare i väntan på nya besked från myndigheterna.

Från och med 16 januari har även anslutande Forscaféet tillfälligt stängt.

Ta del av vårt utbud online och utomhus

All programverksamhet inne i museet är inställd, men vi kommer att erbjuda programpunkter digitalt under våren. Se vår programkalender för mer information.

Ta del av vårt digitala utbud och det du kan uppleva utomhus på egen hand så länge!

Följ oss gärna på Facebook och vårt nystartade Instagram-konto för löpande uppdateringar från våra samlingar och om vad som händer i verksamheten under tiden vi har stängt.

Museibutik och café

Museibutiken har helt stängt efter regeringens nya restriktioner den 18 december. Alla redan bokade besök ställs tyvärr in.

Forscaféet har stängt från och med lördag 16 januari.

Tack för att du tar ansvar. Tillsammans minskar vi smittspridningen!

Just nu tillfälligt stängt!
Ordinarie öppettider: