Guld- och platinaskivor – en samling av Stefan Tolinsson

15 december - 24 februari
Plats: Mölndals stadsmuseum Visa karta

Välkommen till en utställning i museets yta 45 kubik, med guld- och platinaskivor ur Stefan Tolinssons privata samling.

Så länge Stefan kan minnas har han samlat på saker. Han gillar att bevara och spara för eftervärlden – och samlar på allt möjligt som han tycker är intressant och kul.

Till det hör bland annat världens största Ingmar Johansson-samling, som han delvis har lånat ut till Idrottsmuseet i Göteborg. I den här utställningen kan du se delar av Stefans andra stora samling – nämligen guld- och platinaskivor från en mängd olika artister!

Guld- och Platinacertifikat delas ut av Ifpi Sverige, musikbolagens rättighets- och branschorganisation, när en skiva har sålts i ett visst antal exemplar.

Kostnad: Fri entré. Ingen föranmälan, bara kom.

Tillgänglighet: Tillgängligt för dig som sitter i rullstol. Läs mer om tillgängligheten på museet.

Senast uppdaterad 2018-12-14 15.27