Filmklubb: Cykla med Molière

Torsdag 17 januari kl. 18.00 - 20.00
Plats: Mölndals stadsmuseum Visa karta

Kom och titta på film med cykeltema! I anslutning till utställningen ”Cyklar” kommer vi vid flera tillfällen visa filmer som på ett eller annat sätt knyter an till utställningens tema.

Om kvällens film, Cykla med Molière

Tv-stjärnan Gauthier åker från Paris till off season-sömniga Île de Ré för att besöka sin gamle vän Serge. Planen är att försöka övertala cynikern och människohataren Serge att medverka i en uppsättning av Molières Misantropen. Problemet är att både Gauthier och Serge vill ha rollen som Alceste.

Språk: Franska. Svensk text.
Längd: 104 min

Fri entré! Vi bjuder på dricka och popcorn. Begränsat antal platser, hämta din fribiljett i museibutiken från klockan 16.

Extraöppet i våra utställningar och museibutiken fram till programstart klockan 18.00, så passa på att ta en titt i utställningen Cyklar innan filmen.

Tillgänglighet: Tillgängligt för dig som sitter i rullstol. Filmerna är textade. Ingen hörslinga finns.

Missa inte:

Senast uppdaterad 2019-01-11 11.43