Barnteater: Siden och sågspån

Lördag 2 februari kl. 13.00 - 13.30
Plats: Mölndals stadsmuseum Visa karta

Välkommen på barnteater inne i vårt filmrum Ovalen, mitt i museet!

Hur ska det gå när Siden inte alls vill vara lindansös, så som den stränga cirkusdirektören – hennes pappa – bestämt? Ska hon våga säga ifrån och stå upp för vad hon egentligen vill? Kommer han förstå?

Siden och Sågspån är en finurlig berättarföreställning om att våga följa sina drömmar, stå upp för sig själv och visa vem man är. Med poetisk text och cirkusutövande klippdockor lyfter föreställningen det berättande språket, leken och skapandet.

För dig som är: 3-6 år. Sittplatser på golvet för barn, vuxna får vänta utanför eller vara med i publiken i mån av plats.

Tillgänglighet: Tillgängligt för dig som sitter i rullstol. Läs mer om tillgängligheten på museet.

Kostnad: Fri entré, begränsat antal platser. Hämta barnets fribiljett i museibutiken från kl. 12.00 samma dag.

Tips! Föreställningen visas också på Mölndals stadsbibliotek, lördag 26 januari 11.00

Föreställningen spelas av Teater Smuts. Foto: Oskar Ekstrand

Senast uppdaterad 2019-01-07 13.23