Filmklubb: Cykeltjuven

Torsdag 21 mars kl. 18.00 - 20.00
Plats: Mölndals stadsmuseum Visa karta

Kom och titta på film med cykeltema! I anslutning till utställningen ”Cyklar” kommer vi vid flera tillfällen visa filmer som på ett eller annat sätt knyter an till utställningens tema.

Om kvällens film, Cykeltjuven

En man i efterkrigstidens urfattiga Rom får äntligen ett jobb som affischuppsättare; men cykeln han behöver för jobbet blir stulen och tillsammans med sin lilla son måste han ge sig på det lönlösa upptåget att hitta den. Filmen är från 1948.

Språk: Italienska. Svensk text.
Längd: 93 minuter.

Fri entré! Vi bjuder på dricka och popcorn. Begränsat antal platser, hämta din fribiljett i museibutiken från klockan 16.

Extraöppet i hela museet och museibutiken fram till programstart klockan 18.00, så passa på att ta en titt i utställningen innan filmen.

Tillgänglighet: Tillgängligt för dig som sitter i rullstol. Filmerna är textade. Ingen hörslinga finns.

Missa inte:

• Filmklubb: Cykla med Molière, 17 januari