Utdelning av Mölndals stads kulturstipendier

Söndag 8 september kl. 13.00 - 14.00
Plats: Mölndals stadsmuseum Visa karta

Var med och uppmärksamma årets mottagare av Mölndals kulturstipendier! Stipendierna delas ut till Johanna Ljungberg och Hannah Körner av en representant från kultur- och fritidsnämnden.

Kultur- och fritidsnämnden delar varje år ut ett idé- och konststipendium och ett kulturstipendium, med syfte uppmuntra till ett kreativt och levande konst- och kulturliv i Mölndal.

Årets stipendiater

Idé- och konststipendiet tilldelas i år Johanna Ljungberg för konstprojektet ”Drawings that grow, beyond paper, beyond bounderies”. I projektet vill hon, tillsammans med konstnärer i andra länder, skapa en serie teckningar där de arbetar vidare på varandras verk.

Kulturstipendiet tilldelas operasångerskan Hannah Körner, som uppmärksammas för sin ambition att utvecklas som konstnär och sångerska och sin strävan att låta operakonsten nå en bredare publik.

Tillgänglighet: Tillgängligt för dig som använder rullstol. Läs mer om tillgängligheten på museet.

Kostnad: Fri entré.

Senast uppdaterad 2019-07-01 14.33