Mölndal runt på 2 timmar - guidad busstur

Lördag 5 september kl. 10.00 - 12.00
Plats: Mölndals stadsmuseum Visa karta

Välkommen att följa med på en bussrundtur genom hela Mölndals kommun, med Staffan Bjerrhede från Kållereds hembygdsförening som kunnig guide!

Vi börjar vid Mölndals stadsmuseum kl. 10.00 och avslutar där ungefär kl. 12.00. Du som vill får gärna stanna kvar på museet för att köpa en lunch i Forscaféet och besöka utställningarna. Klockan 13 bjuder kören Kvarnby Singers in till en sångbuffé till maten i caféet.

På bilden ser du hällkistan ”Dvärgahuset” i Dvärred, Lindome. Fornlämningen är en av många platser med historia som vi passerar under bussturen.

För dig som är: Vuxen

Tillgänglighet: På bussen finns plats för två rullstolar

Kostnad: 50 kronor, begränsat antal platser. Föranmäl dig via ett formulär på den här sidan och betala på plats innan bussturen. Föranmälan öppnar 10 augusti.

Arrangör: Arrangeras av Mölndals stadsmuseum och Kållereds hembygdsförening.

Vi anpassar aktiviteten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för vår personal.

Öppet

Senast uppdaterad 2020-08-05 11.38