Ursäkta röran – Vi bygger om! 

Nu sätter vi igång arbetet med att bygga om receptionen vid stadshusets huvudentré. Arbetet pågår under hela juni månad. Även om det kommer att vara lite rörigt så är stadshuset öppet precis som vanligt. Fortsatt välkommen in till oss!

Anledningen till att vi bygger om är för att göra plats åt Kontaktcenter Mölndal. Kontaktcenter öppnar i höst, den 3 september.

Under ombyggnationen, som pågår till och med vecka 27, sätter vi upp en tillfällig reception i stadshushallen. Personal hänvisas till entrén vid Knarrhögsgatan för att minska rörelse i byggområdet. Politiker och besökare använder huvudentrén under hela ombyggnationen precis som vanligt.

Om Kontaktcenter Mölndal

Med kontaktcenter kommer det att bli enklare att komma i kontakt med Mölndals stad. Hit kan du som bor och verkar i Mölndal vända dig med alla dina frågor som rör kommunens service.

Kommunvägledarna som arbetar i kontaktcentret i stadshusets entré kommer att vara experter på att ge god service och att söka efter information. Du som invånare kommer att i högre grad få hjälp redan vid första kontakten.

När Kontaktcenter Mölndal öppnar 3 september

  • Svarar vi när du ringer 031-315 10 00, under kontorstid
  • Tar vi emot den e-post som kommer in via kontakt@molndal.se
  • Besvarar vi meddelanden som kommer in via Messenger på Mölndals stads Facebooksida
  • Tar vi emot besök i stadshusets huvudentré på Göteborgsvägen 11-17.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad