Dags att söka pengar ur årets sommarlovssatsning

Mölndals stad upprepar förra årets satsning och avsätter en halv miljon kronor extra för att garantera ett roligt, tryggt och meningsfullt sommarlov för kommunens barn och unga.

Föreningar kan söka pengar från 1 april 2021. Pengarna kommer att kunna sökas av föreningar som vill anordna lovaktiviteter under sommaren. En del av pengarna kommer även användas till att utöka kommunens ordinarie lovutbud.

Mölndal stad fortsätter att satsa på våra yngre invånare med gratis och roliga sommarlovsaktiviteter. Vi hoppas på samma succé som förra året, där bland annat föreningslivet tog ett stort ansvar med att ordna fantastiska aktiviteter för Mölndals unga, säger Henrik Dahlqvist, avdelningschef ungdoms- och samhällsarbete i Mölndals stad.

Var med och bidra till ett minnesvärt sommarlov!

Föreningar kan söka pengar för att arrangera aktiviteter för barn och unga under sommarlovet. Ansökningsperiod är den 1-30 april 2021.

Ansökan görs via kommunens e-tjänst. Föreningar kan söka bidrag för sommarlovsaktiviteter runt om i hela Mölndal.

Efter sista ansökningsdag kommer en urvalsgrupp att titta på alla ansökningar och göra en samlad bedömning vilka som får bidrag. Besked lämnas till föreningarna senast första veckan i maj.

Läs mer om krav och ansökan på molndal.se/sommarlovssatsningen

Hjälp oss att upprepa förra årets succée och ge stadens unga ett rikt sommarlov 2021! Vi ser fram emot din ansökan.

Vill du ha hjälp med ansökan?

Alla aktiviteter ska riskbedömas och arrangeras enligt myndigheternas rekommendationer. Mölndals stad kommer kunna stötta erbjuda föreningar som behöver stöd i att utforma smittsäkra sommarlovsaktiviteter.

Alla aktiviteter ska riskbedömas och arrangeras enligt myndigheternas rådande rekommendationer. Mölndals stad kommer kunna stötta föreningar som behöver stöd i att utforma smittsäkra sommarlovsaktiviteter.

Vill din förening ha hjälp med att smittsäkra era aktiviter eller att fylla i ansökan? Har du frågor? Kontakta kultursamordnare Sara Sirvre.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad