Mölndalsdagarna - Artistsläpp nr 10

Jubileumsårets stora stadsfestival Mölndalsdagarna presenterar Jecko och Jessie!

Se Jecko och Jessie live den 5 juni på Stora scenen i Mölndals stadspark

Jecko och Jessie är succéfigurerna från Barnkanalen och Bolibompa. Men de uppträder också mycket live med familjeakter i världsklass. Deras föreställningar sker i fartigt tempo med humor, slapstick, akrobatik, trolleri och överraskningar. Att få skratta och le är drivkraften i showerna! På ett roligt sätt visar Jecko och Jessie oss på enkelheten i livet och uppmanar till en mer lättsam inställning till nuet.

”Det är inte bara vad man gör, utan hur och varför”, vill Jecko och Jessie förmedla. Följ med på en show med magi, fantasi, kluriga tricks och luftnummer som får både vuxna och barn att hålla andan. Föreställningen är byggd på det fysiska språket och syftar till att skapa glädje, humor och bus tillsammans. Alla i familjen kommer att ha lika skoj!

Känner du inte till Jecko och Jessie? Fråga ett barn i närheten!

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Varje lördag, hela våren, får du reda på vilka artister du kan se och vilka roliga saker du kan göra på vår gemensamma stadsfestival. Boka in den den 4-6 juni i kalendern redan nu!

Hela festivalprogrammet släpps under våren. Håll utkik på: molndal.se/molndalsdagarna.

Välkomna!

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad