Mölndalsdagarna – Aktivitets- och företagsparker

Jubileumsårets stora stadsfestival Mölndalsdagarna presenterar Aktivitets- och företagsparkerna!

Aktiviteter, workshops och prova-på med föreningar och företag från Mölndal

Företagsparken

Den 4-5 juni under Mölndalsdagarna kan du besöka Företagsparken i Stadsparken. Kom till Företagsparken för att pyssla, bygga, tävla och prata. Bli intervjuad för en artikel, gå på poängpromenad, bygg fågelholkar eller prata golf. Där får du träffa:

• Mölndals posten
  • HSB Mölndal
  • Hills Golf
  • Mölndalsbostäder
  • NCC

Aktivitetsparken

Den 5 juni under Mölndalsdagarna kan du besöka Aktivitetsparken i Stadsparken. Det blir en heldag med en mängd olika och roliga aktiviteter att testa. Prova på skytte, cheerleading, capoeira, hundlydnad, ponnykörning, dykning i bassäng, cirkus, improteater, vävning eller att planera ett lägenhetsbygge. Kom och låna fritidsprylar, testa din balans, träffa Hilda och Margareta Sparre, byt växter, titta på studiematerial, lär dig om familjehem, prata i språkcafé, träffa museipersonal, prata om barnens rätt, tävla, lär dig om Toltorpsdalen eller om arkiv. På plats finns:

• Mölndal Outdoor
  • Sanna Larén
  • Demensföreningen Mölndal-Härryda

Mölndalsdagarna

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Varje lördag, hela våren, får du reda på vilka artister du kan se och vilka roliga saker du kan göra på vår gemensamma stadsfestival. Boka in den den 4-6 juni i kalendern redan nu!

Hela festivalprogrammet släpps inom kort. Håll utkik på: molndal.se/molndalsdagarna.

Välkomna!