Enerbackens ÅVS flyttar och byter namn

Återvinningsstationen som ligger på Enerbacksgatan flyttas till en ny plats under vecka 22-23. Vi ger den då också ett nytt namn som passar för den nya placeringen.

Enerbackens återvinningsstation flyttar under vecka 22-23 till en ny placering på Kryssgatan. Samtidigt så byter den namn till Ormås ÅVS.

På den nya återvinningsstationen kan du sortera förpackningar av papper, plast, metall och glas, tidningar, småbatterier och textilier.

Bakgrund

Flytten av återvinningsstationen är en del av en större upprustning av det som kallas Ormåsparken. Tidigare under året har gångstigar upp på Störtfjället rustats upp. Parkområdet kring den gamla återvinningsstationen kommer utvecklas med nya gångvägar, träd och en stadsdelslekplats under sommaren 2022.