Attendo tar över driften 1 november 2021

Från och med 1 november 2021 tar Attendo AB över driften av Lackarebäcks äldreboende. Här kan du läsa mer om vad det innebär och även ställa frågor.

Förberedelser inför övergången

Mölndals stad och Attendo AB arbetar tillsammans med att förbereda inför övergången så att den blir så smidig som möjligt för anställda, brukare och anhöriga.

Avtal och ansvar

Vård- och omsorgsnämnden har gett Attendo AB i uppdrag att ta över driften av Lackarebäcks äldreboende från och med 1 november 2021. Fram tills dess är det Mölndals stad som ansvarar för driften.

Den 1 november tar Attendo AB över drift och ansvar för personal, verksamhet, lokaler, restaurang och kök, lokalvård, inventarier och möbler.

Krav och uppföljning

I avtalet mellan Attendo AB och Mölndals stad finns ett antal krav för att driva äldreboendet. Mölndals stad har fortsatt det yttersta ansvaret för verksamheten och kommer att följa upp att avtalet efterlevs.

Har du frågor?

Om du undrar något om övergången kan du ställa frågor i formuläret nedan. Du kan ställa frågor både till Attendo och Mölndals stad.

Om du vill få ett svar på din fråga via mail behöver du fylla i din mailadress. Lämna fältet tomt om du vill vara anonym.

Frågorna besvaras så snabbt som möjligt och svaren presenteras löpande under Frågor och svar om övergången.

Skicka in dina frågor via detta formulär
Vad har du för intresse av verksamhetsövergången? * (obligatorisk)
Vad har du för intresse av verksamhetsövergången?


Det går bra att lämna fältet tomt om du vill vara anonym.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad