Ung i Mölndal

Fritidsgårdarna är öppna för alla från årskurs 6 till och med gymnasiet. Vi har infört maxtantal besökare i våra lokaler och håller även aktiviteter utomhus och digitalt! Kika nedan och gå gärna in på ungmolndal på Instagram.

Tre ungdomar spelar kort på fritidsgården. Foto: Lina Ikse

En meningsfull fritid för alla

Vi vill att du ska kunna fylla din fritid med roliga saker. Via menyn hittar du därför mer information om vad vi har att erbjuda, som till exempel:

Det finns dessutom olika grupper du kan engagera dig i, som:

Du hittar även massvis med aktiviteter i kommunens evenemangskalender.

Följ oss i sociala medier

Följ oss för att få den senaste informationen om vad du kan göra för roliga saker på din fritid.

Fritidsgårdarna flyttar ut!

Med varmare väder flyttar en del av fritidsgårdarnas verksamheter ut. Varje fritidsgård har aktiviteter utomhus minst en halv kväll i veckan, ofta flera! Håll dig uppdaterad genom fritidsgårdarnas konto Ungmolndal på Instagram

UKM- Ung kulturfestival

Ung kultur möts (UKM) är en årlig kulturfestival för unga människor, 13-25 år. Alla bidrag är välkomna. I år blir festivalen digital. Läs mer och anmäl dig på ukm.se

Sök pengar och gör din idé till verklighet

Har du idéer på evenemang som du vill genomföra tillsammans med och för andra ungdomar? Då finns det pengar att söka!

Din åsikt kan utveckla Mölndal

För oss på Mölndals stad är dina åsikter, erfarenheter och framtidsdrömmar viktiga. Genom att göra din röst hörd kan vi se till att kommunen blir bättre för dig och andra unga. Därför finns det samordnare för ungas inflytande på kommunen.

De arbetar med att på olika sätt skapa plattformar och lyfta ungas röster samt stärka ungas möjligheter till delaktighet, inkludering och inflytande i staden. Bland annat arbetar de med Hbtq-Labbet, Mölndals ungdomsråd och Lupp-enkäten.

Är du 13–26 år och har tankar eller idéer kring ungas inflytande i staden? Eller vill du kanske veta mer om vilka möjligheter du har? Då kan du ta kontakt med någon av samordnarna för ungas inflytande.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad