Aktivitetsansvar 16-20 år

Bor du i Mölndal, är mellan 16-20 år och går inte i gymnasiet? Vill du hoppa av din gymnasieutbildning? Prata med oss! Vi kan hjälpa dig att hitta vägen mot ditt mål, i form av individuellt anpassade studier, praktik eller arbete. Välkommen att höra av dig till oss.

Pojke som tvekar att hoppa från en badbrygga

Enligt skollagen är Mölndals Stad som din hemkommun skyldig att hålla sig informerad om vad du som är 16-20 år och inte går i skolan har för sysselsättning. Kommunen är också ansvarig för att finna en meningsfull aktivitet för just dig.  

Drop-in under sommaren

Vi har öppet för drop-in på Brogatan 9 den 9/6 och 30/6 klockan 16.30-18.00. Efter detta har vi semesterstängt till och med 18/8.

Vi tar emot och sitter i stora och rymliga lokaler. Vi ber dig att stanna hemma om du är sjuk. Vi har också uppsökande verksamhet via telefon, chatt på sociala medier, digitala möten och vi gör hembesök. Välkommen att höra av dig!

Även om du inte vet vad du vill göra

Tillsammans utformar vi en planering som utgår från just dina styrkor, önskemål och drömmar, samtidigt som vi försöker se eventuella hinder och svårigheter. Även om du inte vet vad du vill göra är du välkommen att kontakta oss. Tillsammans hittar vi den lösning som passar bäst för dig just nu.

Är du över 20 år?

KAA deltar i ett projekt som riktar sig till dig mellan 16 - 24 år. Projektet kallas för InVux Mölndal och du kan läsa mer på vår sida för stöd till unga som vill arbeta eller studera.

Vill du komma i kontakt med oss?

För att kunna hjälpa dig så blir vi väldigt tacksamma om du fyller i dina uppgifter i nedanstående formulär. Du är också välkommen till vår drop-in. Om du har tagit examen ber vi dig kontakta Campus Mölndal.

Information om behandling av personuppgifter i formulär nedan

Vill du veta mer om hur Mölndals stad hanterar dina personuppgifter? Du kan läsa mer om detta via länken nedan.

Vad gör du nuförtiden? * (obligatorisk)
Vad gör du nuförtiden?

Kryssa för ett eller flera svarsalternativ som passar in på just dig.

Har du examen från gymnasiet? * (obligatorisk)
Har du examen från gymnasiet?


Vill du bli kontaktad av oss för samtal, praktik, vägledning eller studier?
Vill du bli kontaktad av oss för samtal, praktik, vägledning eller studier?Kontakt

Mirjam Rissanen-Hjorth
Ansvarig Kommunala Aktivitetsansvaret, KAA
031-315 30 24
mirjam.rissanen-hjorth@molndal.se

Anna Jakobsson
Studie- och yrkesvägledare
0709 - 60 50 63
anna.jakobsson@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad