Flera utegym i Mölndal klara

Lagom till varmare tider står nu utegymmen i Isaksmosse, Safjället och stadsparken klara för användning, efter att ha genomgått renoveringar och upplyft under våren 2023. Passa på att svänga förbi som en trevlig avslutning på långpromenaden.

Utegymmet i Isaksmosse

Utegymmet i Isaksmosse har totalrenoverats under våren 2023. All gammal utrustning har tagits bort och ersatts med en träningsstation. Träningsstationen har många funktioner för träning för hela kroppen, där flera möjligheter finns för att justera intensiteten i sin träning. Åtta personer kan träna samtidigt och det är anpassat för vuxna och ungdomar. Med anpassning till miljön valde vi ett hållbart material som vi hoppas ska hålla länge.

Se karta för Isaksmosses utegym.

Utegymmet i Safjället

Även utegymmet i Safjället har totalrenoverats under våren, där all gammal utrustning tagits bort och ny satts dit. Gymytan har även utökats och är numera betydligt större än innan. Den nya utrustningen i utegymmet erbjuder varierad träning och har redskap för axelpress, hävstänger, plattform för rygglyft och sit-ups, stocktrappa, däckhinder och battle rope.

Se karta för Safjällets utegym.

Utegymmet i stadsparken

I stadsparken har utegymmet fått en uppdatering i samband med att det flyttats till en ny plats i parken. Utegymmet flyttas till en halvcirkelform vid Tempelgatans parkering och har redskap för stretching, sit-ups, pull-downs, parallellbars och hopp.

Läs mer om arbetet som pågår i stadshusparken.

Se karta för stadsparkens utegym.

Läs mer om utegymmen i Mölndal.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad